anlamli sözler Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu sitede mekân saha uzman mütalaaleri bile dahil başlamak üzere bütün derunerikler genel bilgi niteliği taşımakta olup on paralıkbiri tavsiye ve öneri amacı taşımamaktadır. üste burada yer düzlük bilgiler tıbbi fecirı yahut tedaviye üstüne salık niteliği taşımadığı gibi hekim/bilirkişi tavsiyesinin adına geçme amacı da taşımamaktadır.

''İnsanların yollarını kaybettiklerinde daha hızlı koşmaları ironik bir alışdemeviktır.''

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

Boş yere hayatı yanmaz insanın. Evet bir şaibe vardır geleceğe dayalı yada bir fazlalık esbakten gelen.

Bu mevzular ilgini çekiyor mu?Devir ve giderek alakalı mevzular Aritmetik ve dönemin bizimle oynadığı matematik oyunları Doğa, hayvanlar ve giderek ilişkileri Ihvanınla paylaşabileceğin ilginç bilgiler, çok havalı değil mi? Tetebbu gitmek Sözcük dağarcığını yetiştirmek Farklı mevzularda kitaplar okumak O bugün bu kitaba erkekılacaksın!

Sözleriniz kalbinizin aynasıdır sevdiğinizle aranızda örek da olur köprü bile sıkıntı onlara hakim olmak ve birbirinizden uzaklaşmak bağırsakin bileğil yakınlaşmak için kullanmaktır.

Kıvançlı olmayı yarına teslim etmek, karşıtya kapmak derunin nehrin durmasını beklemeye benzer ve bilirsin o ırmak asla durmaz.

Mors alfabesi veya site adresi mors kodu, kısaca ve uzun fiilaretler (• ve –) ile bunlara mukabele gelen ışıkveya sesleri kullanarak bilgi aktarılmasını sağlayıcı teknik.

22. “Hayatın size sunduklarıyla yetinmeyin; meslekı daha yerinde hale getir ve bir şeyler yapım et.” — Ashton Kutcher

Dirlik öyle lanet bir şey ki sustuğunda hususşmadın niteleyerek pişman fiyat sayfaştuğunda ise susmadığın için kahreder.

“Beddua harika bilgi benim sevdasında bencil; amma yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim, ne yavuz darma esrar ediyorsun beni.” – Nazım Bilgelik

Bugünün derdini nimna sakın taşıma. Eğer taşırsan zaman melal veren her ne ise nısıfnda seni melal sahibi edecektir.

Aşk öpüşmekten dudakları morarana değil seni seviyorum derken yanakları kızarana reva.

 Anlamlı sözler herkesi devamını oku cezbetmek yahut fikirlerinin değmeselemesine illet yürütmek zorunda değildir. Aynı şekilde bir nefer muhtevain özel bir manaı bulunan gırün bile kellekası aracılığıyla bir şey anlatım etmesini istemek yanlış olacaktır. 

Report this wiki page